Încă 10 hale la Prejmer – primul client, o firmă din Săcele

Parcul Industrial Prejmer va fi completat cu încă zece hale de producţie. Primul client, o firmă din Săcele – titrează bzb.ro. Despre cine este vorba? Este compania săceleană Multitech, după cum a declarat sursei citate Vasile Postolache, managerul parcului inaugurat în urmă cu zece ani, și care se întinde azi pe 83 de hectare.

Managerul Postolache a mai precizat că în ultimii ani se observă un recul al interesului pentru investiţii în România, în principal datorită lipsei de forţă de muncă bine calificate, care preferă să ia calea Europei decât să lucreze în România.

Spaniolii de la Graells & Llonch Invest (acționarii Parcului din Prejmer) aveau în plan să se dezvolte prin construcţia unui parc la Turda, dar acesta a fost abandonat după ce discuţiile privind obţinerea titlului de parc industrial s-au împotmolit.

Parcul Industrial Prejmer a necesitat o investiţie de 300 de milioane de euro, clasându-se la vremea sa pe locul doi într-un top al investiţiilor imobiliare din România, cu 300 de milioane de euro, după Proiectul Băneasa.

Printre clienţii săi actuali se numără companii precum Autoliv, Viacon, Loedige Machine, Katadyn, Unior-Tepid, Losan România sau Eldon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.