Șeful poliției Săcele a concurat la șefia I.P.J. Covasna

Luna trecută, mai precis pe data de 9 octombrie, s-a organizat un concurs pentru ocuparea funcției de inspector șef al Inspectoratului Județean de Poliție din Covasna. Potrivit comunicatului oficial, la examen au participat patru ofițeri: comisarul șef Bogdan Gabriel Badea – șeful Poliție Săcele, comisarul șef Dan Ivașcu – șeful Serviciului Rutier din Covasna, comisarul șef Eugen Palade – cel care a asigurat interimatul la conducerea I.P.J. Covasna și comisarul șef Liviu Pampu-Romanescu.

Ultimul dintre aceștia, comisarul brașovean care a deținut pe rând funcțiile de ofițer specialist la Biroul de Investigaţii Criminale și de șef al acestui compartiment, la Poliția Municipiului Brașov, apoi a deținut funcțiile de șef al Serviciului de Investigații Criminale și de șef al Secției numărul 5 de Poliție din Capitală, a fost declarat câștigătorul examenului.

Noul Șef al Inspectoratului Județean de Poliție din județul vecin, comisarul șef Liviu Pampu-Romanescu, este căsătorit și are doi copii. De asemenea, este membru al Corpului Național al Polițiștilor, unde figurează drept preşedinte al Comisiei Juridice şi de Disciplină. Comisarul șef Eugen Palade și-a reluat funcția de adjunct al Șefului Inspectoratului Județean de Poliție Covasna.

Încă de la anunțarea concursului, presa a menționat că şeful Poliţiei Săcele „are însă o problemă de imagine, după ce un jandarm a fost bătut chiar în sediul Poliţiei Săcele. Şi mai şifonată a ieşit instituţia pe care o conduce după ce poliţiştii săceleni au încercat să o convingă pe jurnalista Onelia Pescaru că autoturismul i-a luat foc ca urmare a unui scurtcircuit, după ce aceasta primise ameninţări de la anumite persoane” – după bzb.ro.

Un alt candidat la șefia I.P.J. Covasna – Florin Popa, şeful Poliţiei Târgu Secuiesc – nu a mai participat în cele din urmă la concurs. Și acesta avea probleme de imagine, fiind implicat într-un proces cu un alt candidat, șeful Serviciului Rutier Covasna Dan Ivaşcu, care i-a aplicat o sancţiune contestată în instanţă.

Un comentariu la „Șeful poliției Săcele a concurat la șefia I.P.J. Covasna”

  1. Badea Bogdan are probleme grave de imagine, nu doar că in instituția pe care o conduce se întâmplă abuzuri, ci pentru că și-a construit ILEGAL o vilă somtuoasă in extravilanul mun. Săcele!!! Iar opulența cu care se afișează pare a fi de șef al grupului infracțional , nicidecum de ofițer de Poliție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.