Săceleanca-nfuriată pe iubitul francez

În cursul zilei de luni, poliţiştii din cadrul Poliţiei Săcele au emis un ordin provizoriu de protecţie pe o perioadă de 5 zile, faţă de un bărbat în vârstă de 48 ani, cetăţean francez, care ar fi agresat-o fizic pe concubina sa.

În urma unei reclamații, și „în conformitate cu prevederile legale, a fost emis ordin de protecţie provizoriu – fiind dispusă evacuarea temporară a bărbatului din locuinţa situată în municipiul Săcele”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, subcomisar Alina Mihai.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „violenţă în familie” instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, în care se va propune soluţie legală la finalizarea verificărilor. Să ghicim cine-i concubinul? Francez, 48 de ani, locuință în Săcele și iubită din localitate… până sâmbătă, cazat la hotel 😉 nu mai răspunde la provocări.

Legislația apără mai nou femeile agresate, polițiștii emițând pe loc, la cererea acestora, interdicție de 5 zile în urma oricărei reclamații de acest gen. Probabil că lunea viitoare plângerea va fi retrasă. În Săcele au puncte de lucru firma de catering şi cantine Ansamble (fondată în 1978 în Franţa) și fabrica de confecții SC Rouleau-Guichard Roumanie SRL, pe Zizinului, cu acționar francez.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.