„Micii” infractori

Poliția Municipiului Săcele a dispus ieri reținerea pentru 24 de ore a doi tineri de 19, respectiv 17 ani – ambii din municipiul Săcele – unul dintre ei cunoscut cu antecedente penale. Pe data de 16 octombrie, în jurul orei 18.00, cei doi au intrat în curtea unei firme din oraș, unde au găsit o mașină cu portierele descuiate.

Profitând de faptul că nu era nimeni în preajmă, au sustras din habitaclul autoturismului o borsetă în care se afla suma de 20.000 lei. Purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, Gabriela Dinu, a precizat în comunicatul de presă:

Polițiștii de investigații criminale și criminaliștii au probat activitatea infracțională a celor doi, care au fost reținuți pentru 24 de ore și au fost introduși în arestul I.P.J. Brașov. Ei sunt cercetați în continuare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Aceste noi arestări au avut loc după ce alaltăieri, magistrații Tribunalului pentru Minori și Familie din Brașov au decis arestarea preventivă a săceleanului de 22 de ani din Gârcini acuzat că și-a stropit cu o substanță inflamabilă iubita minora și i-a dat foc. După ce a fugit de la locul faptei, acesta a fost prins de polițiști, și-a recunoscut fapta, iar judecătorii au decis arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.