Când ești boulean și te dai la Milka…

Patru tineri de etnie rromă, cu vârste cuprinse între 17 și 24 de ani, au trecut ieri pe la Poliție. Dar nu pentru interviuri de angajare, ci pentru a fi audiați în cazul unui furt comis duminica trecută, pe 11 noiembrie, din magazinul „Brio” Săcele – Turcheș. Cei patru au fost identificați de polițiștii săceleni cu ajutorul imaginilor surprinse de camera de supraveghere din incinta unității comerciale amintite.

Se spune că o groază de americani cred că vacile maro dau lapte cu cacao. Nu știm ce au crezut tinerii romi surprinși de camerele de supraveghere dar, după cum a precizat reprezentantul Poliției Județene Brașov, subcomisar Alina Maria Ivan,

În data de 16.11.2018, organele de cercetare ale poliției judiciare din cadrul Poliției Municipiului Săcele s-au sesizat din oficiu cu privire la apariția în mediul on-line, pe un site de socializare, a unor filmări din incinta unui magazin din municipiul Săcele, în care sunt surprinse patru persoane de etnie rromă în timp ce sustrag produse alimentare.

Polițiștii i-au identificat pe tineri în cursul zilei de ieri. Toți cei patru locuiesc în Săcele, iar pentru doi dintre ei – cei mai tineri (și mai pofticioși) – s-a dispus efectuarea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Aceștia au sustras două ciocolate Milka în valoare de 24 lei.

„Polițiștii au stabilit faptul că doi dintre tineri, unul de 24 ani, celălalt de 23 ani, nu au avut nicio participare la faptă, fiind audiați în calitate de martori”, a explicat subcomisarul. Potrivit Săceleanul.ro „la câteva zile după ce imaginile cu gruparea de 4 hoţi au circulat pe internet şi au rulat inclusiv pe ecranele din magazinul săcelean, doi dintre aceştia s-au întors la locul faptei ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat”.

Avertizaţi de către o lucrătoare a magazinului că au fost filmaţi, prinşi în fapt, că întreaga echipă Brio este alertată de activitatea lor şi îi au în vizor, răspunsul acestora a fost, potrivit sursei citate: „Şi ce ne pasă nouă?”. Citiți restul relatării aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.