Precizări despre casa NATO

Primim la redacție (ne puteți scrie și dvs pe redactia@sacele.net sau pe pagina noastră de facebook Știri din Ardeal) următorul mesaj, în completarea primului articol publicat pe sacele.net:

V-am citit articolul cu romii din Gârcini, dar nu sunt 6.000 ci mai mulți, pentru cănu s-au înregistrat foarte multe familii.

„Într-o familie există de la 4 la 9 copii, sunt familii care au 14 – 17 copii și rețineți că de aproximativ 4 ani foarte multe familii cu 6 .7.8 copii au plecat în Germania, Marea Britanie sau Franța unde sunt ajutați de statele respective cu alocație, ajutoare sociale, etc”.

Cât despre casa NATO, nu se poate locui, este făcută din placaj, iar scara din interior se mișcă de când au instalat-o.

Mulțumim cititorilor pentru reacții, orice completări la articole sunt binevenite și vor apărea în cel mai nou cotidian local! Sacele.net conduce deja în topul audienței din municipiul de la poalele muntelui Piatra Mare.

Numărul de vizualizări a depășit în prima zi 200 de unici, conform t5.ro, în timp ce saceleanul.ro abia depășește 140 de vizitatori unici pe zi, conform sitului visitorsdetective.com. Am recurs la acest site deoarece nici cotidianul PNList saceleanul.ro, nici cel PSDist opiniasaceleana.ro nu sunt monitorizate de google analytics, așa cum este doar sacele.net.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.