Bețiv tâlhărit în Electroprecizia

Astăzi, 13 martie 2019, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de doi tineri cu vârste de 20 de ani, respectiv 25 de ani, pentru tâlhărie calificată.

În data de 12.03.2019, în jurul orei 22:30, în timp ce se plimbau în cartierul Electroprecizia din municipiul Săcele, inculpaţii au observat-o pe persoana vătămată care se deplasa singură pe stradă, având o plasă asupra sa, moment în care au luat hotărârea să o deposedeze de bunuri.

„În acest scop, profitând şi de faptul că victima se afla sub influența băuturilor alcoolice, în momentul în care au trecut pe lângă aceasta, unul dintre inculpaţi a împins-o din spate, iar după ce aceasta a căzut, celălalt inculpat i-a băgat mâna în buzunarul din spate al pantalonilor şi a sustras un telefon şi suma de 80 de lei”, arată comunicatul de Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

După tâlhărie, făptașii ar fi luat-o la fugă, dar au fost identificaţi în scurt timp de polițiști, relatează mytex.ro. Potrivit sursei citate, cei doi suspecți au fost prezentaţi judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Braşov cu propunere de arestare preventivă, măsura fiind aprobată de magistrat.

Decizia nu este definitivă, putând fi contestată în termen de 48 de ore de la comunicare. În cazul în care se menține, inculpații vor sta în arest preventiv 30 de zile (până pe 14 aprilie, inclusiv), cu posibilitate de prelungire a mandatului. Cauza a fost instrumentată de procurori împreună cu organele de cercetare penală din Poliţiei Municipiului Săcele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.